| Indiai csirkés szendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 4 szelet rozskenyér, ½ alma, kicsire felkockázva, ½ kávéskanál friss citromlé, 3 szem puha aszalt sárgabarack, apróra vágva, 10 dkg maradék sült csirke, apró cafatokra vágva, 1 evőkanál Ráma Harmónia, 2 evőkanál joghurt, esetleg 1-2 evőkanál tej, 1 csipetnyi currypor, 4 jégsaláta-levél, megmosva és megszárítva. Elkészítés: A felkockázott almát megcsepegtetjük kevés citromlével, hogy ne színeződjön el. Összekeverjük a vajat, a joghurtot, az apróra vágott aszalt barackot, a felkockázott almát és a cafatokra vágott sült csirkét. Ha kell, kevés tejjel felhígítjuk, hogy kenhető legyen az állaga, majd megfűszerezzük curryporral. Összeállítjuk a szendvicseket. A kenyérszeletek közül kettőre ráteszünk egy-egy jégsaláta-levelet, és arányosan rákenjünk a csirkés szendvicskrémet. Ezután a szendvicsekre ráborítunk egy-egy újabb salátalevelet, és ráfektetünk egy-egy üres kenyérszeletet. A kész szendvicseket szorosan alufóliába csomagoljuk, és betesszük másnap reggelig a hűtőbe. A receptet beküldte: tinendo Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |