Tutireceptek.hu fejléc

Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
karaj, csirke- vagy pulykamell,
burgonya,
tojás,
liszt,
sör,
só,
bors,
fokhagyma,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A nyers burgonyát lereszeljük sajtreszelőn, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, pár kanál lisztet és kb. 1 dl sört. Mehet bele zúzott fokhagyma, só és bors is. Sűrű masszát kapunk, amibe a lisztben megforgatott hússzeleteket mártjuk, majd azonnal a közepesen forró olajban kisütjük. Ha a hús elfogyott, magában is süthető, csak kevesebb olajban.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Virsli bundában » Almakarikák bundában » Békacomb bundában » Juhsajt szezámos bundában
» Mustáros hús bundában » Tejfölös hússzeletek » Alma fahéjas bundában » Halszelet pikáns bundában
» Hússzeletek bakonyi módra » Karfiol húsos bundában » Boros hússzeletek » Töltött padlizsán bundában
» Cukkini tésztabundában » Csirkecomb kókuszbundában » Újburgonya bundában » Hússzeletek sajt ágyon


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.