| Montenegrói tepsis krumpli receptZöldséges ételek Hozzávalók: 4 adag 4 db burgonya (nagyobb) 2 evőkanál kukoricadara 1 teáskanál szezámmag 1 kk fűszerpaprika (őrölt) 2 gerezd fokhagyma rozmaring ízlés szerint (friss) 2 ek olívaolaj ételízesítő ízlés szerint Elkészítés: Meghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beledobunk 2-3 gerezd fokhagymát és néhány szál friss rozmaringot. 230 fokon sütjük, amíg nem kap aranybarna színt (kb. 45 perc). Zöldsalátával és tejföllel tálaljuk. Tanácsok: sütési hőfok: 230°C sütési mód: alul-felül sütés A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |