Tutireceptek.hu fejléc

Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1.5 l csirke alaplé
300 g zöldspárga
400 g laskagomba (királylaska vagy más néven ördögszekér-laska)

Elkészítés:
1,5 liter leszűrt leves alaplébe tegyük a feldarabolt, zöld spárgát és a csíkokra vágott ördögszekér-laskagombát.
Alacsony lángon kb. 8-10 perc alatt főzzük készre.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsleves - Darált húsból » Barátfülés húsleves » Csirkehúsleves kisbabáknak » Vajbabos húsleves
» Gyors húsleves » Húsleves Rolanita módra » Húsleves tésztaszívekkel » Házi csirkehúsleves
» Paradicsomos marhahúsleves » Grastmas zumi (Lóhúsleves) » Aranyló tyúkhúsleves » Marhahúsleves májgombóccal
» Húsleves raviolival » Keleties csirkehúsleves » Húslevesben főtt töltelék » Rizstésztás marhahúsleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.