| Hús kapros-joghurtos öntettel receptEgytálételek Hozzávalók: 30-40 dkg csirkemell,2 evőkanál olaj 1 kávés kanál delikát,1 paradicsom,kb ugyanannyi uborka, 2 marék hasábburgonya,1/2 natúrjoghurt,2kávéskanálnyi foghagymakrém kiskanál szárított kapor 1 evőkanál majonéz. Elkészítés: a csirkemellet apróra kockázzuk,az olajba menyhén megpirítjuk.a szalma krumplit meg sütjük.a joghúrtot a kaprot a foghagymakrémet és a majonézt összekeverjük.a paradicsomot és az uborkát apróra vágjuk.veszünk egy nagy tálat és egymás mellé pakoljuk a húst a krumplit a paradicsomot és az uborkát.és ha ez elkészült ,az egészet le öntjük az öntettel jó étvágyat hozzá. Tanácsok: ha több húsból csináljuk figyeljünk oda hogy ne egyszerre süsük meg a húst hanem többszörre. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: - kcal Szénhidráttartalom: - gramm Zsírtartalom: - gramm A receptet beküldte: saci33 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |