Tutireceptek.hu fejléc

Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 szelet kenyérszalonna,
4-6 szelet harcsafilé,
fokhagymás fűszerkeverék,
bors,
szárított vagy friss kapor,
2 db halászlékocka,
2 dl tejföl,
1-2 evőkanál liszt

Elkészítés:
A szalonnát kiolvasztjuk, majd kivesszük a serpenyőből, és ebben a zsiradékban megsütjük a fokhagymás fűszerezett halszeleteket. A kész halszeleteket félretesszük, a serpenyőbe 3 dl vizet öntünk, felforraljuk, hozzádobjuk a halászlékockákat, tejfölös habarással sűrítjük. Beleszórjuk a friss vagy szárított kaprot, majd a halszeletekre öntve galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karaj mustármártásban » Csirkecomb citrommártásban » Hagymamártásban sült nyúl » Sült halfilé sajtmártásban
» Gnocci olaszos mártásban » Csirkemáj joghurtmártásban » Jérce zöldbors-mártásban » Csirkemell citrommártásban
» Hal pikáns mártásban » Csirke sajtmártásban » Sült hal gombás mártásban » Mártásban sült csirke
» Csirkecomb mustármártásban » Rák tojásmártásban » Csirke tárkonyos mártásban » Karfiol fehér mártásban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.