| Hangyaboly-tavaszi szél módra receptSütemények, édességek Hozzávalók: Krémhez: 1 tasak Krémpuding -vaníliaízű- 200 ml hideg tejszín 100 ml tojáslikőr Ezenkívül: 12 csokis keksz 100 g Tortadara barn Elkészítés: Krém: A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis kupacot nyomunk. A kupacokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük. Tanácsok: - A desszert tojáslikőr helyett azonos mennyiségű krémlikőrrel is elkészíthető. - A keksz helyett ananászkarikát vagy félbevágott sárgabarackot is használhatunk. A receptet beküldte: tavaszi szél Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |