Tutireceptek.hu fejléc

Tonhal vagy busa sajttal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
150 g tonhal vagy busa
10 g Tenkes sajt
bazsalikom, szerecsendió, tengeri só

Elkészítés:
A felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap.

Tanácsok:
Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom párolt zöldséggel.

Elkészítési idő: 90 perc
Kalóriatartalom: 107 kcal
Szénhidráttartalom: 1,3 gramm
Zsírtartalom: 2,2 gramm

A receptet beküldte: zöldfülű


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tonhalas rizssaláta » Olasz tonhalas tészta » Avokádós-diós-tonhal snack » Sajttal töltött körte
» Tonhalas spagetti » Tonhalas salata » Pangásius márványsajttal » Zöldpaprika sajttal
» Sajttal sült kelbimbó » Tonhalkrémes krumpli » Tonhalszószos tészta » Rántott tonhal sajtosan
» Tonhalas szendvicskrém » Sajttal töltött kiflik » Tésztában sütött tonhal » Mozzerallás tonhal saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.