| Tonhal vagy busa sajttal receptHalas ételek Hozzávalók: 150 g tonhal vagy busa 10 g Tenkes sajt bazsalikom, szerecsendió, tengeri só Elkészítés: A felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap. Tanácsok: Fogyókúrázóknak ebédre ajánlom párolt zöldséggel. Elkészítési idő: 90 perc Kalóriatartalom: 107 kcal Szénhidráttartalom: 1,3 gramm Zsírtartalom: 2,2 gramm A receptet beküldte: zöldfülű Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |