| Halkocsonya másképp receptHalas ételek Hozzávalók: 1 kg hal lehet ponty, amur,busa, afrikaiharcsa stb 2 nagy fej vöröshagyma 4 kocka halászlékocka 1 cs zselatin só bors 2-3 db paprika 2-3 paradicsom Elkészítés: A halat kifilézzük, és szeletekre vájuk kissé besózzuk, 1 1/2 liter vizben belevágjuk a vöröshagymát,majd a paprikát és a paradicsomot is és a halkockákkal jól felfözzük, majd kissé lehütjük és át turmixoljuk, vissza tesszük fözni de most már a halat is belerakjuk, és 5 percig főzzük majd kiveszünk a léből 1 merőkanálnyi levet,és ebbe tesszük a zselatint jól elkeverjük még egy merőkanál levet rakunk rá és bele öntjük a forrásban lévő lébe elkavarjuk, de azonnal levesszük a lángról. Majd ki adagoljuk kihűlés után 1-2 órára a hűtőbe tesszük. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |