| Töltött kifli másképp receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 1 kg párizsi, 0,5 kg lecsókolbász, 1 doboz tejföl, 1 evőkanál mustár, majoranna, bors, só, ha valaki szereti a csípőset akkor 1 evőkanál erős pista, 30 db hagyományos "egyenes" kifli, egy kevés tej. Elkészítés: A kifliket 3 részre vágom és a belüket egy késsel kivályom. A belső részét meglocsolom egy kevés langyos tejjel. Nem kell eláztatni. Rövid ideig álni hagyom. A párizsit és a lecsókolbászt ledarálom, majd az áztatott kiflibelet is ledarálom. Egy nagy tálba összerakom a hozzávalókkal, és alaposan összekeverem. A tölteléket a kiflidarabok közepébe töltöm és a töltött darabokat tepsibe rakom, megkenem a tetejüket tejjel és rövid időre a sütőbe rakom. Tanácsok: Előételként tálaljuk! A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |