| Halfilé balkáni zöldségekkel receptHalas ételek Hozzávalók: 60 dkg halfilé 2 ek citromlé 30 dkg mélyhűtött vegyeszöldség 4 paradicsom 1 zöldpaprika 2 vöröshagyma 4 szelet szalonna 2 ek vaj só esetleg hal ízesítő fűszer Elkészítés: A halat a citromével bedörzsöljük. A paprikát-paradicsomotfeszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk,a szalonnát ropogósra sütjük.A vajat ennek zsírjában olvasszuk fel.A halat 2-3 percig sütjük benne,majd megsózzuk.A zöldségeket megpároljuk és picit megsózzuk. Mindezt jénai tálba rakjuk,megszórjuk a halas fűszerkeverékkel és a sütőben összemelegítjük. Tanácsok: Hasábkrumplit vagy krumplipürét szoktam hozzá adni köretként. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: RLindi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |