| Hagymás-sajtos dödölle, salátaágyon receptEgytálételek Hozzávalók: A dödölléhez: 30 dkg burgonya 20 dkg sajtkrém, vagy lágy sajt só bors egy csomag metélőhagyma (lilahagyma, póréhagyma is lehet) petrezselyem A salátához: 1 zacskó rukkola 1 zacskó madársaláta szívsaláta olívaolaj fehér balzsamecet só reszelt citromhéj Elkészítés: A megfőtt, langyos burgonyát áttörjük, hozzákeverjük a többi alapanyagot. Pogácsaalakúra formázva kevés, forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Tanácsok: A saláta ízlés és mennyiség szerint lehet kevesebb is, mint 1 zacskó, ki, hogy szereti. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: bogyoka6 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |