| Dödölle receptEgytálételek Hozzávalók: 50 dkg burgonya 25 dkg liszt 1-2 fej vöröshagyma 1 pohár tejföl só olaj Elkészítés: A burgonyát annyi sós vízben megfőzzük, amennyi éppen ellepi. Ha puhára főtt saját vizével összetörjük.Annyi lisztet adunk hozzá állandóan kevergetve ,amennyit a borgonya felvesz, vigyázva ,hogy sem csomós sem ragacsos ne legyen. A felaprított hagymát egy kis olajon megpirítjuk ,majd a krumplis masszát evőkanállal beleszaggatjuk. Kicsit megpirítjuk és tejföllel tálaljuk. Jó étvágyat! :) Tanácsok: Ki lehet próbálni úgy is, hogy a lisztet, mielőtt hozzáadnánk az összetört krumplihoz kicsit megpirítjuk. A receptet beküldte: Hatice Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |