Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás máj szalonnás burgonyával recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
személyenként:
15-20 dkg csirkemáj
1 fej hagyma
1-3 ek olaj
só, tbors, majoránna
1 nagy burgonya
3-4 ek tejföl
baconszalonna

Elkészítés:
A burgonyát megmossuk majoránnával megszórjuk, pucolás nélkül alufóliába csomagoljuk, tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá, és puhára sütjük pároljuk.

A májat csíkokra, a hagymát félfőre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük, zsiradékon kevés vízzel pár perc alatt készre főzzük.
A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk.

A burgonyát 4 darabra vágjuk, tejföllel meglocsoljuk, a szalonnát rárakjuk, a forró májjal tálaljuk.


A receptet beküldte: andi6020


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás tört burgonya » Fokhagymás nyúlcomb » Almás-hagymás szelet » Póréhagymás szalonnás pite
» Gomba hagymásan eltéve » Fokhagymás busa » Hagymás sonkás saláta » Hagymás tejfölös nokedli
» Fokhagymás csülökfalatkák » Lilahagymás pogácsa » Fokhagymás csirkemáj » Lilahagymás párizsi saláta
» Szalonnás rösti » Fokhagymás báránycomb » Hagymás máj sütőben sütve » Fokhagymás omlett gombával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.