| Hagymás máj szalonnás burgonyával receptLevesek Hozzávalók: személyenként: 15-20 dkg csirkemáj 1 fej hagyma 1-3 ek olaj só, tbors, majoránna 1 nagy burgonya 3-4 ek tejföl baconszalonna Elkészítés: A burgonyát megmossuk majoránnával megszórjuk, pucolás nélkül alufóliába csomagoljuk, tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá, és puhára sütjük pároljuk. A májat csíkokra, a hagymát félfőre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük, zsiradékon kevés vízzel pár perc alatt készre főzzük. A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk. A burgonyát 4 darabra vágjuk, tejföllel meglocsoljuk, a szalonnát rárakjuk, a forró májjal tálaljuk. A receptet beküldte: andi6020 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |