| Hagymamajonéz receptSaláták, öntetek Hozzávalók: Fûszeres majonézhab 15 perc Nehézség: 1 Hozzávalók: 2 dl majonéz, 1 dl tejszín, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor snidling, 1-1 teáskanál szardellapaszta, narancsszörp és reszelt citrom- vagy narancshéj, 1-1 mokkáskanál curry és törött fehér bors, 1 evõkanál apróra vágott kapribogyó, 3 evõkanál kefir, kevés mustár, A majonézhez hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd belekeverjük a tejszínbõl vert kemény habot. Jégbe hûtve kínáljuk. Tejszín nélkül egy hétig is eláll. 2 dl majonéz, 1 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, késhegynyi õrölt szerecsendió-virág törött bors, só Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát lereszeljük, és a többi hozzávalóval együtt simára keverjük. Hûtve kínáljuk. Elkészítési idő: 10 perc A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |