| Grilltál receptEgytálételek Hozzávalók: 1 db cukkini 20 dkg gomba 30 dkg burgonya 30 dkg csirkemell (vagy bőr nélküli felsőcomb) grillpác 1 db ananász Elkészítés: Elkészítése: A zöldségeket meghámozzuk és alaposan megmossuk. A cukkinit és a burgonyát kb. 0,5cm-es vastagságú karikákra, a gombát méretétől függően félbe, esetleg négy részre, a húst pedig ízlés szerinti darabokra vágjuk. A grillpácban megforgatjuk a zöldségeket és másfél órán keresztül a hűtőben pihentetjük. Ugyanúgy járunk el a húsokkal is. A hűtőből kivéve a forró grillrácsra pakoljuk őket és készre sütjük! Mikor ezekkel kész vagyunk karikákra darabolt ananászt rakunk a rácsra és ízlés szerinti állagúra grillezzük! Tálaláskor mindenből rakunk a tányérra. Esetleg barnarizst is főzhetünk mellé! Tanácsok: Idő: 50 perc Nehézség: könnyű A receptet beküldte: rohangya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |