Tutireceptek.hu fejléc

Gombás csirkecombok recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 db nagy csirkecomb
20 dkg megtisztított gomba
1 kisebb vöröshagyma
1 evőkanál zsír
1 teáskanál liszt
1 kispohár tejföl
1 mokk.kanál őrölt bors

petrezselyemzöld

Elkészítés:
A combokat a forgóknál kettévágjuk.
A gombát a hagymával együtt a zsíron megfonnyasszuk , beletesszük a húst, sózzuk, megpirítjuk.
kb. 2 dl vízzel fölforraljuk, közben megborsozzuk, és lassú tűzön puhára pároljuk.
A tejfölt a liszttel simára keverjük, besűrítjük a csirke levét, még egyszer felforraljuk és megszórjuk petrezselyemzölddel.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás-kolbászos tészta » Gombás máj sütőben sütve » Gombás burgonyarolád » Tejszínes-gombás csőtészta
» Csirkés-gombás palacsinta » Sonkás-gombás rizibizi » Gombás marhahús finoman » Tartáros csirkecombok
» Gombás libamáj puding » Gombás sertésnyelv » Gombás Csirkeragu » Kukoricás-gombás marharagu
» Tejfeles gombás húsi » Gombás töltött káposzta » Póréhagymás-gombás ragu » Gombás tarja tepsiben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.