Tutireceptek.hu fejléc

Gombafejek juhtúróval töltve recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
500 g közepes nagyságú gombafej
300 g juhtúró
20 g vaj
40 g trappista sajt
5 cl citromlé

õrölt fehér bors

Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk, leszárazzuk, jól megmossuk.
Sós, citromos vízben pár percig fõzzük, majd leszûrjük és hagyjuk kihûlni. A juhtúrót simára keverjük, és borssal ízesítjük. A gombafejeket szétválogatjuk, a nagyobbakat megtöltjük az ízesített juhtúróval, és a kisebbekkel befedjük. Kivajazott tûzálló tálba rakjuk a töltött gombákat, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütõben színesre pirítjuk, miközben a juhtúró is kellõen megolvad.


A receptet beküldte: kormi7


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb gazdagon töltve » Rántott gomba töltve » Kovászos uborka töltve » Juhtúróval tőttőtt gomba
» Töltött gombafejek » Csillagtök töltve » Pulykacomb-töltve » Krumpli - töltve
» Sajttekercs túróval töltve » Sörkifli lekvárral töltve » Töltött gombafejek II. » Sült gombafejek fűszeresen
» Juhtúróval töltött pogácsa » Csirkemell töltve » Ostyalapok gazdagon töltve » Sertéskaraj töltve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.