| Gesztenyés rolád - sütés nélkül! receptSütemények, édességek Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta kb 25 dkg 1 fagyasztott(felengedett) gesztenyemassza 1 puncs pudingpor 1/2 liter tej ízlés szerint cukor Elkészítés: Egy őzgerincsütőt alufóliával kibélelünk,oldalra kihajtjuk. Belenyomkodjuk a megpuhult gesztenyemasszát.Betapasztjuk mindenhol.Egész a tetejéig,mindenhol vékonyan fedje be a fóliás sütőt. Az elkészült puncs-pudingból kicsit beleöntünk az aljába,amikor már langyos.Ebbe 6 db babapiskótát belerakunk 2-2-2.Egymás mellé 2-2,egymás után 3-3. Megint pudingot üntünk rá,aztán 9 db babapiskóta következik.Egymás mellé is 3-3-3,meg egymás mögé is 3-3-3. Ráöntjük a maradék pudingot és keresztben(merőlegesen a bent lévőkre) betakarjuk a maradék babapiskótákkal.Ráhajtjuk a kilógó alufóliát és egy éjszakára hűtőbe tesszük Másnap kifordítjuk az őzgerincsütőből.Jó 1 órát így is állni hagyni,hogy az alulra kerülő piskóták is jobban megpuhuljanak.Utána szeletelhetjük.Nagyon mutatós a gesztenyével bevont,rózsaszín pudingos,sárga pöttyökkel díszített süti és ráadásul nagyon-nagyon finom! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Tikka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |