Tutireceptek.hu fejléc

Főtt perec recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
10 db tojás,
1 kávéskanál só,
1 dió nagyságú zsír/margarin,
30 szem sacharin kevés vízben feloldva,
annyi liszt, amennyit felvesz.

Elkészítés:
Könnyű tésztát gyúrunk.
Húsdarálón háromszor átdaráljuk.
Apró pereceket formálunk, forró vízben kifőzzük, majd tepsibe téve rózsaszínűre sütjük.
A sütő ajtaját 10 percig nem szabad kinyitni!!


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Legényfogó sajtos perec » Vertperec » Sajtos pereckék » Sajtos-sós perec
» Pékperec » Porhanyós vendégváró perec » Perec, ami hetekig eláll » Csokis perec
» Ánizsperec » Zsíros perec » Sajtos perec » Bajor perecleves
» Sós perec » Egyszerű sós perec » Perec. » Mandulás perec


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.