| Legényfogó sajtos perec receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 60 dkg liszt 4 tojás 15 dkg Hóvirág sajt 15 dkg juhtúró 40 dkg parmezán sajt 25 dkg margarin 2 dl tejföl 2 dkg szalakáli 1/2 dl tej 2 dkg só Elkészítés: Az összes hozzávalót összedolgozzuk a parmezánsajt és a tojások kivételével és 4 egyenlő cipóra elosztva kb. fél cm vastagságúra nyújtjuk. Mini perecformázóval kiszúrjuk. A pereceket gyengén kiolajozott sütőlapra tesszük. Tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk, majd kb. 300 C°-os sütőben 4-5 percig sütjük. Tanácsok: Hosszú ideig eláll, kb. 4-5 napos korában a legfinomabb. 10 személynek való adag A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |