Tutireceptek.hu fejléc

Finom zöldbab leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg zöldbab, 20dkg füstölt kolbász, 1 kisebb húsos csont, répa, krumpli, petrezsejem,1 paradicsom, 1 paprika, 1 dl tejföl,zsír, csipet liszt, piros paprika, só

Elkészítés:
A zöldbabaot, a zöldségeket a hússal és a kolbásszal megfözzük. majd ha megpuhult rántást készítünk a zsírból, lisztböl és paprikából és folytonos kevergetés mellett a levesbe csúrgatjuk. ha összeforrt akkor a tejfölt belekavarjuk és mégegyszer összeforraljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom sós rudak » Burgonyakrémleves » Mexikói sajtkrémleves » Amarant krémleves
» Sajtleves egyszerűen » Hal finom bundában » Méregtelenítő leves » Finom meggyes
» Frankfurti leves » Tökbél krémleves » Borsós raguleves » Betyár leves
» Nyári zöldségleves 2 » Erdélyi fokhagymaleves » Gulyásleves (pörköltből) » Kakashere leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.