| Betyár leves receptLevesek Hozzávalók: 1/2 kg disznófarok, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 1 kis fej zeller, petrezselyemzöld, zeller levél, levestészta (eperlevél, kiskocka, csipetke), só, bors, pici zsiradék Elkészítés: A disznófarkat megtisztítjuk, majd kisebb darabokra vágjuk, feltesszük főni. Ízesítjük sóval, borssal, vagy ételízesítővel. Közben a zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Zsiradékon megdinszteljük, pici pirospaprikát szórunk bele, és ráöntjük a már kész húslevest. Levestésztát főzünk bele. Megszórjuk az apróra vágott zöldségzölddel. Tanácsok: Természetesen az adagokat arányosan változtathatjuk. Olcsó és finom leves. A receptet beküldte: bnedora Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |