Tutireceptek.hu fejléc

Betyár leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg disznófarok,
1 db sárgarépa,
1 db fehérrépa,
1 kis fej zeller,
petrezselyemzöld,
zeller levél,
levestészta (eperlevél, kiskocka, csipetke),
só,
bors,
pici zsiradék

Elkészítés:
A disznófarkat megtisztítjuk, majd kisebb darabokra vágjuk, feltesszük főni. Ízesítjük sóval, borssal, vagy ételízesítővel.
Közben a zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Zsiradékon megdinszteljük, pici pirospaprikát szórunk bele, és ráöntjük a már kész húslevest. Levestésztát főzünk bele. Megszórjuk az apróra vágott zöldségzölddel.

Tanácsok:
Természetesen az adagokat arányosan változtathatjuk. Olcsó és finom leves.


A receptet beküldte: bnedora


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökpüréleves » Könnyű zöldséges bableves » Málnakrémleves » Zöldséges MISOleves
» Fogyókúrás zöldségleves » Aszalt szilvaleves » Érdekes Zöldségleves » Tárkonyos halleves
» Resztelt májleves » Bazsalikomos citromleves » Gombaleves » Avokádókrém leves
» Tejfölös vargányaleves. » Káposztaleves tojással » Szederleves főzve » Őszibarack krémleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.