| Fincsi gyümölcssaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 trópusi gyümölcs konzerv 1 őszibarack konzerv 3-4 db banán fél üveg meggybefőtt 3-5 dl főzőtejszín 1 vaníliás cukor Elkészítés: A konzervek levével és a meggylével elkeverjük a vaníliás cukrot és a tejszínt. A gyümölcsöket kb. egyforma darabokra vágjuk és belekeverjük a tejszines lötyibe. Hőtőszekrénybe tesszük,1-2 óra míg az ízek összeérnek. Tanácsok: A tejszínes léből annyit készítünk amennyit szeretnénk,a gyümölcsöket is izlés szerint szaporíthatjuk,ahogy az ízlésed kívánja. Elkészítési idő: 20 perc A receptet beküldte: Stella1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |