| Fehérvári sütemény receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 egész tojás 25 dkg kristálycukor 20 dkg margarin 2 csomag vaníliás pudingpor 2 evőkanál kakaó 1 csomag mazsola (10 dkg) 1 csomag ostyalap (10 dkg) 1 csomag szeletelt mandula 10 dkg pirított dió Elkészítés: Egy lábasban a tojásokat és a cukrot elkeverjük. Hozzákeverjük a margarint. Kis lángon, felolvadásig keverjük. Hozzátesszük a pudingport, a kakaót és a mazsolát. Jól összekeverjük és levesszük a tűzről.Hozzáadjuk a diót és a mandulát. Beletördeljük az ostyát. Elkeverjük benne. Egy őzgerinc formát folpackkal kibélelünk és beleöntjük a masszát. Lenyomkodjuk. Egy napig hűtőben érleljük. Tanácsok: Nagyon finom.De nem olcsó. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Marcsi-55 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |