| Fehérboros rostélyos receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg marhafelsál 2 dl fehérbor 1 kis fej vöröshagyma 2 evőkanál olaj 1 dl 10%-os ecet só őrölt bors 1 kiskanálnyi pirospaprika köretnek 50 dkg burgonya Elkészítés: A megmosott húst felszeleteljük, kiverjük, megsózzuk, majd a szeletek felét egy lábosba fektetjük. Az őrölt borssal, pirospaprikával s végül a megtisztított, apróra vágott vöröshagyma felével megszórjuk, és a maradék hússzeletekkel beborítjuk. A tetejét a maradék vöröshagymával megszórjuk, a borral, ecettel meglocsoljuk, és annyi vizet aláöntve, amennyi éppen ellepi, puhára pároljuk. Zsírjára sütve , az időközben sós vízben megfőzött hasábburgonyával tálaljuk. A receptet beküldte: Hmv. Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |