| Eredeti bécsi szelet receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet borjúhús tej fokhagyma liszt, tojás zsemlemorzsa a panírhoz olaj a sütéshez só citrom a tálaláshoz Elkészítés: A hússzeleteket konyharuha között kiklopfoljuk, majd tejbe áztatjuk, amibe előzőleg fokhagymát nyomtunk. Egy óráig pihentetjük a húst a fokhagymás tejben, majd leitatjuk róla. A megszokott módon panírozzuk, először lisztben, majd lazán felvert tojásban és prézliben Forró olajban kisütjük, majd konyharuhára, vagy papírtörlőre szedjük, hogy leitassuk a fölösleges olajat. Vajas krumplipürével és egy negyed citrommal tálaljuk, melynek a levét fogyasztás előtt rácsorgatjuk a bécsi szeletre. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |