| Bajadér szelet receptSütemények, édességek Hozzávalók: 40 dkg cukor 25 dkg margarin 15 dkg darált keksz 15 dkg darált dió 2 rúd csokoládé tortabevonó celofán Elkészítés: 9 evőkanál vízben felfőzünk 40 dkg cukrot. A tűzről levéve hozzáadunk 25 dkg margarint, 15 dkg darált kekszet és 15 dkg darált diót. Egy tálcára celofánt teszünk, a massza felét ráöntjük, elsimítjuk, a másik felébe 2 rúd puhított csokoládét keverünk, és ráöntjük az előbbi masszára. Amikor a massza kihűl és megköt, a tetejét csokoládéval bevonjuk. Hűtjük, majd karamell nagyságú kockára vágjuk, majd celofánba csomagoljuk, mint a cukorkát. A receptet beküldte: elvira1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |