Tutireceptek.hu fejléc

Angol marhahátszín szelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.

Elkészítés:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.

Tanácsok:
A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Margit-szelet » Kinder Pingui szelet » Finom Kivi szelet » Meggyes - rizses szelet
» Márványszelet » Zöldborsós szelet » Ropogós müzliszelet » Napsugár diós szelet
» Sertésszelet almával » Angolzeller csőben » Rózsi szelet » Felhő szelet
» Mákos-kókuszos szelet » December szelet » Almás-hagymás szelet » Babaszelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.