Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell narancsos márványsajttal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
2 kicsi csirkemell,
10 dkg reszelt márványsajt,
2 narancs,
2 dkg vaj,
só és törött fehér bors ízlés szerint.

Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozom és 4 darabra vágom. Az egyik narancsot meghámozom és gerezdekre szedve kis kockákra vagdalom, a másiknak a héját lereszelem, a levét pedig kicsavarom. A csirkemell darabokat jól megsózom, megborsozom és tűzálló tálba teszem. A reszelt márványsajttal beszórom, majd a felolvasztott vajjal elkevert narancslével és narancshéjjal lelocsolom. Köré-rakom a narancskockákat és a tálat alufóliával szorosan lefedem. Előmelegített, forró sütőben 45 percig sütöm, majd a tetejét levéve pirosra pirítom. Ropogósra sütött szalmaburgonya illik hozzá.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Finom csirkemell » Kijevi csirkemell » Mézes-csípős csirkemell » Márványsajtos csirkemell
» Narancsos mandulatorta » Ananászos csirkemellfilé » Hawaii csirkemell filé » Csirkemellfilé sonkában
» Narancsos jégkása » Narancsos csokis muffin » Karamellás-csirkemell » Nyárson sült csirkemell
» Narancsos mokka puncs » Narancsos marcipáncsók » Tejszínes csirkemell II. » Narancsos kávékrém


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.