Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell hagymás sajtmártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 nagy csirkemell
30 dkg újhagyma (vagy póré)
15 dkg ementáli sajt
1 pohár tejföl
2 ek vaj
2 tk mustár

bors
olaj

Elkészítés:
A hagymát nagyobb karikákra vágjuk. A csirkemellekről lefejtjük a bort, és a csontot. A hússzeleteket kissé kiverjük, sóval, borssal beszórjuk. Kevés olajat forrósítunk, a húsokat hirtelen megsütjük benne, majd egy vajjal kikent tűzálló tálba fektetjük. Egy másik edényben a vajat felhevítjük és megdinszteljük benne a hagymát. A tűzről levéve hozzákeverjük a tejfölt, sóval, borssal és mustárral ízesítjük, majd belekeverjük a reszelt sajtot. Ezt a mártást kenjük a hússzeletek tetejére. A tálat lefedve, forró sütőbe toljuk 20-25 percre, majd tetejét levéve szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mézes Gyömbére Csirkemell » Mézes-naracsos csirkemell » Paradicsom hagymás túróval » Póréhagymás szalonnás pite
» Baconos-hagymás muffin » Krémsajtos csirkemell » Fokhagymás máj » Hagymás párizsisaláta
» Fokhagymás sült krumpli » Lilahagymás pogácsa » Hagymás nokedli » Fűszeres rántottcsirkemell
» Hagymás máj » Hagymás-gombás csirkemáj » Hagymás krumpli » Gyümölcsös csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.