Tutireceptek.hu fejléc

Csirkemell eperszósszal recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb csirkemell
50 dkg eper

bors
mustár
méz
borecet ízlés szerint
Köretnek:
párolt rizs

Elkészítés:
A csirkemelleket vastagabb filékre vágjuk, majd pácba rakjuk legalább 1 órára. (Pác: mustár, méz, bors, só.) Kevés olajon (lehet olívaolaj is) a csirkemelleket mindkét oldalukon átsütjük. A húst kiszedve a visszamaradt olajba teszünk egy kevés mézet, erre tesszük a félbevágott epreket. Kb. 1-2 perc alatt átsütjük, és hogy ne legyen túl édes, egy kiskanál borecetet adunk még hozzá. A mártást a kiszedett húsra öntjük, és párolt rizssel tálaljuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkemell » Gombás- sajtos csirkemell » Csirkemell sajttal » Sajtos csirkemell U1
» Csípős csirkemell csíkok » Csirkemell cukkínivel » Sajtos töltött csirkemell » Csirkemell rizibizivel
» Kapros csirkemell » Lecsós csirkemell » Epres csirkemell saláta » Debreceni csirkemell
» Almába töltött csirkemell » Édes csirkemell » Nyárson sült csirkemell » Indiai csirkemell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.