Tutireceptek.hu fejléc

Csirkegöngyöleg recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg csirkemell szeletelve, vékonyra klopfolva
szeletelt bacon
só, bors, oregánó
kínai kel levelek, de normál kellevél is jó
kb. 30 dkg csirkemáj hagymával összesütve, turmixolva

Elkészítés:
Alufóliát fektetünk az előkészítőre, majd ráterítjük a baconszeleteket, erre a csirkemelleket, majd a leforrázott kelkáposztaleveleket. Elterítjük rajta a májat, és felgöngyöljük egyenként a melleket. Alufóliába csavarjuk, mint, egy szaloncukrot.
Sütőben készre sütjük kb. 1 óra alatt 190 fokon. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük a tetejét.
Hagyjuk hűlni szeletelés előtt!

Tanácsok:
Hidegtálon is tehetjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pirított zöldséges sertéshús » Pulykamell füstölt sajttal » Sörös csirkecomb » Rakott csirkemell ananásszal
» Fürj cseresznyével » Ananászos csirkemellfilé » Baconos-húsos koszorú » Sajtos rántott csirkeszárny
» "Zutyi" » Osso buco » Alföldi toroskáposzta 1. » Aszpikos nyelv
» Kukoricás apróhús » Indiai fűszeres csirke » "Fini husi" » Francia borjúborda


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.