| Csirkeegytál receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csirkehús (tetszés szerint) 1 kg burgonya 3 dl tejföl kevés vaj 10 dkg reszelt sajt(legfinibb a füstölt sajt) 1 mk. szerecsendió só 1 tk curry (aki nem szereti, vagy nem tart otthon, az el is hagyhatja. Én sem használom mindíg) Elkészítés: A besózott csirkedarabokat a vékony karikákra vágott krumplival vegyesen sorba rakom egy kivajazott tűzálló tálban. Közben meg-meg szórom a szerecsendióval (és a curryvel) meg a reszelt sajttal. Tetejére olvasztott vajjal elkevert tejfölt öntök, majd a tálat letakarva előmelegített sütőbe tolom. Kb. 50 perc után leveszem a fedőt, s ha a hús már puha, szép pirosra sütöm. A receptet beküldte: siti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |