| Csirkecomb remoskában sütve receptHúsételek Hozzávalók: 4-5 egész csirkecomb 1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv 2-3 vöröshagyma só köretnek: hagyományos vagy karfiolrizs Elkészítés: A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal. Kb. 40-50 percig sütöm. Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát. Tanácsok: A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez. Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |