Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecomb remoskában sütve recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-5 egész csirkecomb
1 doboz (vagy üveg) szeletelt gombakonzerv
2-3 vöröshagyma


köretnek:
hagyományos vagy karfiolrizs

Elkészítés:
A csirkecombokat (én az ún. pecsenyecombot veszem, amin van farhát rész is) a forgónál kettévágom, besózom. Beleteszem a remoskába őket, a hagymákat félbevágva közéjük helyezem. A gombát a leve nélkül elvegyítem a combokkal.
Kb. 40-50 percig sütöm.
Körethez hozzákeverem keverem a szaftos gombát.

Tanácsok:
A sült vöröshagyma is nagyon finom a körethez.

Akinek nincs ilyen eszköze: a remoska olyan sütőedény, amiben az étel csak felülről van melegítve, sütve.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkecomb. » Csirkecomb ananászraguval » Gombás csirkecombok » Túrógombóc tepsiben sütve
» Banános csirkecombok » Ínyenc töltött csirkecomb » Almás csirkecombok » Barnarizs csőben sütve
» Rokfortos csirkecomb » Libamáj hagymásan kisütve » Pulykacomb sütve » Tejben sült csirkecomb
» Tejfölös csirkecombok » Indiai csirkecombok » Tartáros csirkecombok » Ananászos csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.