| Csirke különleges mártásban receptHúsételek Hozzávalók: csirkehús (comb, mell, szárny, ki mit szeret) 1 nagy doboz tejföl majonéz ketchup mustár csirke fűszersó trappista sajt Elkészítés: A fűszersóval beszórt húst belerakom egy, a hús mennyiségének megfelelő tepsibe. Mártás: a tejfölt beleteszem egy tálba, hozzáadok 3-4 evőkanál majonézt, 3-4 evőkanál ketchupöt és 1 evőkanál mustárt. Jól elkeverem, majd egyenletesen eloszlatom a csirkehúson. Tetejét megszórom reszelt sajttal. Zsiradék nem kell alá, mert a tejföl, majonéz, ketchup, mustár enged magából eleget. A felsoroltak egy nagyon pikáns mártássá sülnek össze. A húst puhulásáig fólia alatt sütöm, majd megpirítom a tetejét. Tanácsok: Rizzsel, főtt vagy sült burgonyával tálalom. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |