| Csirke kapros kukoricás tejszínes mártásban receptHúsételek Hozzávalók: 50dkg csirkemellfilé 1nagy fej vöröshagyma 1kiskonzervkukorica 3dl főzőtejszín bazsalikom,majoránna,ételizesitő,só,őrölt fekete bors,olaj,1csokor kapor. Elkészítés: az apróra vágott vöröshagymát egy nagy serpenyőbe olajon megpiritjuk majd hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet fűszerezzük bazsalikommal,majoránnával,sóval,borssal,ételízesitővel.lefedjük és megpároljuk ha a hús megpuhult elfőzzük a levét ezután egy másik edénybe beleöntjük a tejszínt beleszórjuk a kaport és egyszer megrotyogtatjuk majd hozzáadjuk a kukoricát egy kis ételízesítőt és készre főzzük,köretnek rizst készítünk.tányérban kiszedjük a rizst egy adag húst és mindezt leöntjük a mártással. A receptet beküldte: ina87 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |