| Csirke fokhagymás-petrezselymes sajtmártásban receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg csirkehúst (mell, comb) fokhagymát petrezselyem zöldet só bors 1 kiskanál liszt 10 dkg-os natur camping sajt Elkészítés: A csirkehúst kisebb darabokra vágjuk, kevés olajon, párolóserpenyőben megsütjük, közben sózzuk, borsozzuk. A kész húsokat félretesszük. A megmaradt zsiradékba ízlés szerinti mennyiségben (jó sokat!) fokhagymát és petrezselyem zöldet aprítunk. Picit pirítjuk, majd hozzáadunk 1 kiskanál lisztet és ezzel is kevergetve pirítjuk egy kicsit. Ezután kevés vízzel felöntjük, csomómentesre keverjük. Hozzáadunk egy natur camping sajtot (ha véletlenül medvehagymás, vagy zöldfűszeres akad, az sem rontja el, de az igazi ízeket a friss hozzávalók adják), ezzel is kicsit átforraljuk és kész. Párolt rizzsel szoktam kínálni. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |