| Csirkés-almás szendvics receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: Hozzávalók (6 szendvicshez): 30 dkg maradék főtt vagy sült csirkehús, 1 dl majonéz, 1 evőkanál citromlé, 15 dkg reszelt sajt, 2 szárzeller apróra vágva, 1 alma apróra vágva, 1 szál sárgarépa lereszelve, 1/4 fej vöröshagyma apróra vágva Elkészítés: Egy kisebb tálkában keverd el a majonézt a citromlével, majd külön az apróra vágott csirkehúst a sajttal, zellerrel, hagymával, almával és répával. A csirkés keveréket aprítóban krémesítsd, amennyire lehet, majd keverd bele a citromos majonézt. Nagyon finom melegszendvicsnek két vékony szelet kenyér közé kenve. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |