| Csilis-mézes csirkeszárnyak receptHúsételek Hozzávalók: Hozzávalók: 4 fő részére 2 citrom 4 ek. Méz 2.5 dl csiliszósz 3 gerezd fokhagyma 3-4 csilipaprika só bors 20 csirkeszárny Elkészítés: A citromokat kifacsarjuk, levét elkeverjük a mézzel és a csiliszósszal. A fokhagymát apróra vágjuk, a csilipaprikát felébe vágjuk és kimagozzuk és mindkettőt a páclébe tesszük, sózzuk borsozzuk. A szárnyakat az izületeknél elvágjuk, a hegyes végű részt máshoz használjuk fel, a többit a páclébe forgatjuk. Lefedve egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap nyársra húzzuk és faszenes grillen, forgatva sütjük meg. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |