| Cordon vert- Zöld szalag receptHúsételek Hozzávalók: : 4 szelet sertés/borjúcomb (kb. 60 dkg) 1 csokor petrezselyem 20 dkg márványsajt só a bundázáshoz: liszt tojás 5 dkg mogyoró 1 csokor petrezselyem Elkészítés: A húst megmossuk, felszeleteljük majd minden szeletre éles, hegyes késsel egy mélyedést hasítunk bele zsebnek. A petrezselymet felaprítjuk, és az elmorzsolt sajttal összekeverjük, majd a zsebekbe beletöltjük. A zsebek széleit hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük, nehogy a sajt sülés közben kifolyjon. A szeleteket besózzuk, majd lisztbe, tojásba, végül a durvára tört mogyoró és a felaprított petrezselyem keverékébe bundázzuk be. A forró vajban mindkét oldalán szép aranysárgára sütjük. Minden szeletet félbevágva hogy a töltelék jól látható legyen, salátával tálalunk. A receptet beküldte: Polli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |