| Cordon Blue receptHúsételek Hozzávalók: 10 szelet belszin 10 szelet gepsonka 10 szelet lapka sajt so, bors, olaj A toltelekhez: 1 doboz gomba konzerv keves etelizesito, petrezselyemzold, bazsalikom A panirozashoz: liszt, tojas, zsemlemorzsa szezammaggal osszekeverve Elkészítés: Elokeszites: A hust nagyon vekonyra kipotyolom, sozom, borsozom. A gombat egeszen aprora vagom, hozzaadom a fuszereket, bekeverem. Osszerakas: Hus, gepsonka, lapkasajt, a kozepebe 1 kiskanal gombakeverek, feltekerem, a ket veget benyomkodom. Dupla panirba forgatom (liszt, tojas, liszt, tojas, szezammagos zsemlemorzsa) es kozepes tuzon korbeforgatva megsutom. Tanácsok: Krumplival es savanyusaggal talalom. A csalad nagy kedvence! Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |