Tutireceptek.hu fejléc

Cordon Blue recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet belszin
10 szelet gepsonka
10 szelet lapka sajt
so, bors, olaj

A toltelekhez:
1 doboz gomba konzerv
keves etelizesito, petrezselyemzold, bazsalikom

A panirozashoz:
liszt, tojas, zsemlemorzsa szezammaggal osszekeverve

Elkészítés:
Elokeszites:
A hust nagyon vekonyra kipotyolom, sozom, borsozom.
A gombat egeszen aprora vagom, hozzaadom a fuszereket, bekeverem.

Osszerakas:
Hus, gepsonka, lapkasajt, a kozepebe 1 kiskanal gombakeverek, feltekerem, a ket veget benyomkodom.

Dupla panirba forgatom (liszt, tojas, liszt, tojas, szezammagos zsemlemorzsa) es kozepes tuzon korbeforgatva megsutom.

Tanácsok:
Krumplival es savanyusaggal talalom.
A csalad nagy kedvence!

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» "Cordon Bleu"-palacsinta » Cordon bleu csirkemell » Zeller cordon bleu » Cordon vert- Zöld szalag
» Göngyölt borjúszeletek. » Sajtos tejfölös tarja » Angolos kolbászkák » Vese pikáns mártás
» Gombás csirke egyszerűen » Csirkemellsonka » Gyros 2. » Tejfölös toros hús
» Vadasszerűség sertéshúsból » Marhafelsál töltve » Tarja burgonyafelfújttal » Tejfölös-gombás húsfalatok


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.