Tutireceptek.hu fejléc

Cigánypecsenye fóliás burgonyával recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 személyre:

8 szelet sertéstarja

A pácléhez:

1/2 dl olaj

1/2 dl vörösbor

1 kávéskanál fokhagymás pácfűszer

1 kávéskanál őrölt rozmaring

1 kávéskanál majoránna

1 kávéskanál őrölt vegyes bors

Elkészítés:
Előkészítés: A tarjaszeleteket megmossuk, leszárítjuk, kissé kiverjük és félretesszük. A pácléhozzávalókat összekeverjük. A hússzeleteket egyenként bekenjük a páclével, és tálba rakjuk. Betesszük a hűtőbe, és másnapig érleljük.

Elkészítés: Sütés előtt fél órával kivesszük a hűtőbből a húst. Lecsurgatjuk a páclevet, és forró serpenyőben a húsok mindkét oldalát kb. 6-8 perc alatt szép pirosra sütjük. Fóliában sült burgonyával, salátákkal tálaljuk.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymatokány burgonyával » Fóliás hús » Alufóliás csirkemell » Nagyidai cigánypecsenye
» Ors-féle cigánypecsenye » Tojásos lecsó burgonyával » Alufóliás krumpli » Cigánypecsenye II.
» Rakott kel burgonyával » Galuska burgonyával. » Alufóliás halszelet » Cigánypecsenye másképp
» Cigánypecsenye roston » Cigánypecsenye tarjából » Brokkoli sült burgonyával » Fóliás husi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.