Tutireceptek.hu fejléc

Fóliás hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Izlés szerinti hús /csirke, pulyka sertés/
paprika, karikára vágva
paradicsom, karikára vágva
hagyma, karikára vágva
húsos szalonna, csíkokra vágva
finom kolbász, karikára vágva
só, bors
reszelt sajt
kevés olaj

Elkészítés:
A tepsi aljába egy kevés olajat öntünk erre rátesszük a megsózótt hússzeleteket, utána paprikát, paradicsomot, hagymát, kolbászt, szalonnát. A tetejére ízlés szerinti menyiségben a reszelt sajtot. A tetejét letakarjuk alufóliával úgy, hogy ne tudjon elpárolgni a leve.

Tanácsok:
Azért nem írtam mennyiséget mert ízléstől függ, hogy ki miből mennyit akar használni. És persze attól is függ, hogy hány személyre készitjük el az ételt. Mi rizzsel és sült burgonyával szoktuk enni. Jó étvágyat!


A receptet beküldte: Bogárka62


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fóliás husi » Alufóliás halszelet » Alufóliás csirkemell » Fóliás káposztás hús
» Fóliás burgonya » Fóliás csirke » Alufóliás krumpli » Fóliás csirkeszárnyak
» Fűszeres olasz pulykatorta » Kecsapos sült hús. » "Jénai" sertéssült » Csőben sült finomság
» Tejfölös húsgombóc » Zöldborsós karajszeletek » Sajtos szűzpecsenye. » Juhászpecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.