| Chillis bab receptEgytálételek Hozzávalók: 1-1 doboz vörös és fekete bab, 1 doboz kukorica, 2 hagyma, 2 kis piros paprika, 2 ek olaj, 40 dkg darált marhahus, só, bors, pirospaprika, 5 drb hámozott paradicsom, chillipaprika-izlés szerint, 3 ág petrezselyemzöld. Elkészítés: A kétféle babot és a kukoricát lecsepegtetjük, a hagymát keskeny cikkekre vágjuk, a paprikát aprora felkockázzuk. Forro olajon a daralthust morzsalékosra sütjük. A hagymacikkeket és a paprikakockákat hozzáadjuk, majd rövid ideig a hussal egyutt piritjuk. Soval, borssal és paprikával izesitjük. A paradicsomot apro darabokra vágjuk, majd a hushoz öntjük. Örölt chillipaprikával izesitjük. A babot és a kukoricát a husos mártáshoz adjuk, és tovább pároljuk. Végén a petrezselyemzöld leveleit lecsipkedjük és az ételbe szorjuk. Tanácsok: A chilli con carne igazi mexikoi specialitás. Pita vagy kenyér illik hozzá. Jo étvagyat. Elkészítési idő: 45 perc Kalóriatartalom: 430 kcal A receptet beküldte: zorahh Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |