Tutireceptek.hu fejléc

Fajszi halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Fél kg apróhal,
fél kg nagyobb hal (ponty,
harcsa,
kecsege stb),
5 dkg zsír,
3 nagy fej hagyma,
1 ek paprika,
só,
halászlétészta.

Elkészítés:
A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apróhalat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pontyhalászlé » Korhely-halászlé » Pontyhalászlé egyszerűen » Bácskai halászlé
» Murai halászlé » Bajai halászlé » Paksi halászlé original » Halászlé másképp
» Halászlé (bajai módon) » Muffin halászleve » Halászlé Ricsi módra » Halászlé egyszerüen
» Balatoni halászlé 1. » Halászlé » Dunai halászlé » Korhely halászlé pontyból


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.