Tutireceptek.hu fejléc

Fajszi halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Fél kg apróhal,
fél kg nagyobb hal (ponty,
harcsa,
kecsege stb),
5 dkg zsír,
3 nagy fej hagyma,
1 ek paprika,
só,
halászlétészta.

Elkészítés:
A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apróhalat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halászlé (bajai módon) » Dunai halászlé » Bajai halászlé » Bácskai halászlé
» Murai halászlé » Halászlé másképp » Halászlé Ricsi módra » Korhely halászlé pontyból
» Pontyhalászlé » Balatoni halászlé 1. » Halászlé egyszerüen » Halászlé
» Pontyhalászlé egyszerűen » Korhely-halászlé » Paksi halászlé original » Muffin halászleve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.