Tutireceptek.hu fejléc

Busa burgonyával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg halhús

1 ek vegeta
1 kg burgonya
1 dl étolaj
2 dl tejföl

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, egészben hagyjuk, és másfél centiméterenként bevagdossuk. Sózzuk, megszórjuk a vegetával. A burgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, egy tűzálló tálat kibélelünk vele, erre helyezzük a halat. Meglocsoljuk étolajjal és tejföllel. Nem túl erős lángon sütjük. Vegyes salátával tálaljuk.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott kel burgonyával » Hagymatokány burgonyával » Burgonyával rakott cukkini » Rakott karaj burgonyával
» Alma, burgonyával » Vajbabfőzelék burgonyával » Brokkoli sült burgonyával » Karfiol burgonyával
» Virsli roston, burgonyával » Muszaka burgonyával » Galuska burgonyával. » Tojásos lecsó burgonyával
» Juhtúrós halfilé rántva » Homáros tarisznya » Gombakrémes pangasius » Vagdalt -hal- hús egyben


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.