Tutireceptek.hu fejléc

Bundázott camambert áfonyával recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
40 dkg camembert sajt,
12 dkg zsemlemorzsa,
8 dkg búzaliszt,
olaj,
áfonya lekvár,
2 db tojás.

Elkészítés:
A lisztből és a felvert tojásból sűrű masszát készítünk, belemártjuk a sajtot, majd zsemlemorzsába forgatjuk.
A bundázást megismételjük, hogy sütés közben ne folyjon ki a sajt.
Bő forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

Az áfonyalekvárt kis üvegtálkában kínáljuk hozzá.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köles áfonyával, banánnal » Bundázott csirkefalatok » Bundázott karalábé » Áfonyával töltött alma
» Camambertes palacsinta » Bundázott sült hagyma » Bundázott ananászkarikák » Bundázott alma
» Avokádókrém » Gombás rizottó (Nők lapja) » Krémsajt » Kacsazsír Rámából
» Körözött görög módra » Tavaszi omlett » Házi müzli málnával » Vegetáriánus libazsír


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.