| Brokkolis, karfiolos puffancs receptHozzávalók: 25 dkg főtt karfiol 25 dkg főtt brokkoli 1/2 kisbozozos tejföl ( zsírszegény ) 5-10 dkg sovány sajt 5 ek. zabkorpa 1 tojás Fűszerek ( só, bors, pirospaprika, fokhagymasó vagy granulátum, vegeta/delikát) kb. 1 dl olaj a sütéshez Elkészítés: A főtt karfiolt és brokkolit krumpli nyomóval összenyomom, majd hozzá keverem a fűszereket, a reszelt sajtot , a tojást, a tejfölt és végül a zabkorpát. Forró olajban kisütöm, úgy mint a tócsit. Tanácsok: Lehet külön-külön is csinálni a két zöldségből, vagy lehet bele keverni esetleg répát, karalábét...stb. Én lightos tartárt szoktam hozzá csinálni. Nagyon finom és laktató, ebédre és vacsira is kiválló! Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Nikó81 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |