| Kukoricapuffancs receptVegetáriánus ételek Hozzávalók: 1 doboz csemegekukorica 5 ek. liszt 2 db tojás 2 dl tej 1 db vöröshagyma 1 ek. olaj 1 tk. sütőpor ételízesítő só bors olaj a sütéshez Elkészítés: A hagymát az olajon megpárolom, majd botmixerrel pépesítem. A egész tojásokból a tejjel és a liszttel finom, sűrű palacsinta tésztát készítek. Hozzáadom a kukoricát, sütőport, egy kevés ételízesítőt és a hagymát, kevéske borsot adok hozzá, ha szükséges sót (vigyázzunk, mert az ételízesítő sós). Jól összekeverem. Az olajat felforrósítom és a masszát olajos kanál segítségével beleszaggatom. Szűrőlapát segítségével megfordítom, mindkét oldalát pirosra sütöm. Papírral kibélelt tányérra szedem és bármilyen húsos ételhez köretnek tálalom. A receptet beküldte: gne2 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |